شهروندی گرنادا

شهروندی گرانادا

 برنامه اخذ شهروندی ازطریق سرمایه گذاری در گرنادا (Grenada)

خلاصه برنامه: 

– اخذ شهروندی مادام العمر در کشور مشترک المنافع بریتانیا

– دریافت شهروندی و پاسپورت در عرض مدت کوتاه ۳-۲ ماه

– سفر آزاد بدون نیاز به ویزا درسرتاسر دنیا شامل ، بریتانیا ، کشورهای اتحادیه اروپا و هنگ کنگ ( اخذ ویزای آمریکا و کانادا نیز راحت تر خواهد شد )

– حداقل زمان الزامی برای حضور و اقامت ( ۵ روز درطی ۵ سال اول )

– امکان همراهی فرزندان زیر ۲۵ سال و والدین و پدربزرگ و مادربزرگ

– حساب بانکی ( Off Shore ) و امکان دریافت تسهیلات مالی از بنگاه های مالی مشترک المنافع با گرنادا و فرصت های ارایه بیزینس پلن های بی نظیر

شرایط و الزامات سرمایه گذار

– سن ۱۸ سال به بالاتر

– سرمایه گذاری در بنگاه تحول  اقتصادی ملی یا در یک پروژه املاک تایید شده توسط دولت و یا سرمایه گذاری در بیزینس تایید شده توسط دولت

– گذراندن مراحل تایید diligence و تستهای پزشکی

دراین روش محدودیت حداکثر سنی وجود نداشته و نیازی به ارائه مدارک دارائی ، مصاحبه (بجز درشرایط خاص) ، مدرک تحصیلی وزبان و  سابقه و تجربه کاری نیست . این برنامه روشی عالی برای خانوده هایی است که علاقمند به سفر بدون ویزا بوده و علاقه ای به گذراندن دوره های سربازی برای فرزندان خود نیستند و درعین حال به دنبال فرصتهای سرمایه گذاری خوب و امنیت برای خانواده های خود می باشند .

میزان سرمایه گذاری

سرمایه لازم برای روش سرمایه گذاری ۳۰۰ هزار دلار امریکا ( به اضافه هزینه های انجام کار ) می باشد .

درروش خرید املاک ، سرمایه لازم ۲۰۰ هزار دلار آمریکا ( به اضافه هزینه های انجام کار ) می باشد .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید