اقامت کانادا از طریق پلن کارآفرینی

اقامت کانادا از طریق پلن کارآفرینی

New Brunswick (NB) Business stream Entrepreneur program

این برنامه برای صاحبان مشاغل بخش خصوصی یا مدیران ارشد مایل به دریافت اقامت دائم کانادا و سکونت محلی از طریق ایجاد و مدیریت یک کسب و کار محلی در استان نیوبرانزویک برای سال ۲۰۱۸ در نظر گرقته شده است.

شرط ورود به این برنامه مهاجرتی:

سن در محدوده ۲۱ تا ۵۵ سال

مدرک معتبر آیلتس  ۵ 

مدرک فوق دیپلم به بالا

سابقه  ۳ سال مالکیت بیزینس یا ۵ سال مدیریت بیزینس در ۵ سال اخیر

حداقل دارایی ۶۰۰ هزار دلار کانادا

۳۰۰ هزار دلار نقدینگی

توانایی ارایه یک بیزینس پلن مناسب به منظور راه اندازی کسب و کار در نیوبرانزویک

توانایی راه اندازی کسب و کار در نیوبرانزویک با سرمایه گذاری ۲۵۰ هزار دلار ظرف دو سال پس از ورود به استان

مدیریت هر روزه بر روی کسب و کار

حضور فیزیکی در نیوبرانزویک

توانایی پرداخت وثیقه ۱۰۰ هزار دلار کانادا به استان نیوبرانزویک پس از قبولی در مصاحبه 

کسب امتیاز حداقلی ۶۵ از جدول امتیازات

باید ارتباطی بین تجربه مدیریتی شما و مهارتهایی که در نیوبرانزویک لازم دارید تا کسب و کار راه بیندازید وجود داشته باشد.

شما باید ثابت کنید که از محیط کاری و تجاری نیوبرانزویک درک کاملی دارید. این درک با یک مسافرت به استان نیوبرانزویک بدست خواهد آمد.

استان نیوبرانزویک پس از قبولی و انجام سرمایه گذازی اقامت دایم به متقاضیان می دهد .

در حال حاضر بیشتر استان های کانادا اقامت موقت بصورت اعطای ویزای کار دو ساله می دهند که در طی این دوره دو ساله می بایست سرمایه گذاری را انجام دهید در غیر این صورت ویزای شما تمدید نمی شود و اقامت دایم را بدست نخواهید آورد.

    پرنس ادوارد :  Prince Edward Island به فرانسوی : ( Île-du-Prince-Édouard)

روش های اقامتی این استان متنوع است ،این استان‌ واقع در شرقی ترین نقطه کانادا و در همسایگی استان های نیوبرانزویک ، نواسکوشیا و کبک قرار دارد. جمعیت در سال ۲۰۱۷، در حدود ۱۵۲,۷۸۴ نفرو مساحت آن‌۴ برابر جزیره قشم است. اقتصاد این استان بر پایه مزرعه‌داری است که تولید ۲۵% سیب زمینی کانادا را بر عهده دارد. ( حدودا یک دهم درصد زبان فارسی صحبت می کنند)

صنایع عمده در استان کشاورزی، گردشگری، ماهیگیری، و تولیدات صنعتی می‌باشد.در برنامه های جدید سرمایه گذاری این استان بودجه ویژه به انرژی های نو، رایانه و هوافضادر نظر گرفته شده است. این استان دارای آب و هوای دلپذیر و چهار فصل است. 

ذکر این نکته شایان توجه عمیق است با توجه به شرایط موجود استان پرنس ادوارد پس از قبولی و انجام سرمایه گذازی اقامت دایم به متقاضیان می دهد .

در حال حاضر بیشتر استان های کانادا اقامت موقت بصورت اعطای ویزای کار دو ساله می دهند که در طی این دوره دو ساله می باید سرمایه گذاری را انجام دهید در غیر این صورت ویزای شما تمدید نمی شود و اقامت دایم را بدست نخواهید آورد.

روش های مهاجرت به کانادا از طریق برنامه تجاری استانی جزیره پرنس ادوارد : 

روش مالکیت٪۱۰۰  یا اشتراکی

این برنامه فرصتی برای شهروندان خارجی فراهم می‌سازد تا از طریق جزیره پرنس ادوارد نامزد اخذ اقامت دائم کانادا شوند، مشروط بر این که در این جزیره سرمایه‌گذاری کرده و به طور فعالانه کسب و کاری را مدیریت نمایند. 

متقاضی اصلی جهت راه اندازی شغل و کسب و کار باید دارای ۲ سال سابقه به عنوان کارفرما یا مدیر یک بیزینس با حداقل سرمایه ۶۰۰,۰۰۰ دلار کانادا (قابل اثبات از منابع قانونی) و داشتن مدرک آیلتس حداقل ۵ بتواند از فاکتورهای سن،تحصیلات، سوابق مدیریتی ،مطابقت پذیری با استان و مدرک IELTS   به حدنصاب ۵  برسد 

متقاضی باید یک بار سفر تحقیقاتی  ۵ روز کاری به استان با هدف کسب تجربه و بررسی هزینه های ایجاد شغل ،سکونت، تحصیلات و غیره و مصاحبه با مسئولین اداره ی مهاجرت پرنس ادوارد  داشته باشند.

در صورت پذیرفته شدن توسط اداره ی مهاجرت پرنس ادوارد  پس از انجام سفر تحقیقاتی  ، متقاضی باید یک قرارداد امضا نماید. این قرارداد متقاضی را ملزم می کند که کنترل صد در صد یک کسب و کار را از طریق خرید یک کسب و کار موجود یا تاسیس یک کسب و کار جدید در جزیره به دست گیرد. در مرحله بعد با پرداخت وثیقه قابل بازگشت به مبلغ ۲۰۰،۰۰۰ دلار کانادا در حساب امانی انجام میشود. 

پس از انجام سرمایه گذاری و دریافت تاییدیه از استان پرونده به اداره مهاجرت دولت فدرال جهت انجام مراحل سکیوریتی و آزمایشات مدیکال ارسال میشود تا در نهایت موفق به دریافت اقامت دایم کانادا شوید.

از مبلغ وثیقه، بیست و پنج هزار دلار پس از شش ماه اقامت در جزیره پرنس ادوارد مسترد خواهد شد. بیست و پنج هزار دلار دیگر پس از یک سال اقامت در جزیره و صد و پنجاه هزار دلار باقی مانده پس از اینکه متقاضی شرایط قرارداد را برآورده کرد به او بازگردانده خواهد شد.

متقاضیان ۲ سال فرصت خواهند داشت پس از ورود به استان مطابق با بیزینس پلان ارائه شده کسب و کار را راه اندازی نمایند و یا با ارائه دلایل منطقی شغل دیگری را راه اندازی نمایند. بعد از آن که متقاضی سرمایه گذاری لازم را با هر کدام از شرایط ذکر شده به انجام رسانید، باقیمانده مبلغ ودیعه (بدون تعلق سود )به وی مسترد خواهد شد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید