اقامت هلند

اقامت هلند

ثبت شرکت در هلند

مهاجرت به هلند با  گرفتن ویزای کاری هلند و سرمایه گذاری و ثبت شرکت در هلند صورت می پذیرد. هلند شرایط سیاسی و اقتصادی پر رونقی دارد و همواره برای جذب سرمایه گذران و کارآفرینان خارجی تلاش می کند.

برای ثبت شرکت در هلند نیاز به حداقل سرمایه ای معادل ۱۰۰ هزار یورو وجود دارد. بعد از ۵ سال اقامت قانونی در هلند می توان برای دریافت اقامت دائم هلند اقدام نمود.

انواع ثبت شرکت در هلند:
شرکت محدود عمومی(NV)
شرکت محدود خصوصی(BV)
مشارکت
شعبه

ویژگی های یک شرکت محدود عمومی:
حداقل سرمایه مشارکتی این شرکت حدود ۴۵ هزار یورو می باشد و حداقل ۲۰ درصد از سرمایه مشارکتی مجاز باید منتشر شود. در این شرکت الزام ملیت برای سهامداران وجود ندارد.

ویژگی های اصلی شرکت محدود خصوصی:
در این نوع شرکت سرمایه اولیه مورد نیاز، ۵هزار یورومی باشد و مسئولیت سهامداران به سرمایه آن ها محدود می شود. این نوع شرکت رایج ترین شکل راه اندازی کسب و کار در هلند است و الزام ملیت برای سهامدارن وجود ندارد.

ویژگی های اصلی مشارکت در هلند
این نوع فعالیت به صورت مشارکت عمومی ، حرفه ای و یا محدود در دسترس است.

ویژگی های اصلی شعبه:
این نوع، شکل غالب و پرطرفدار شرکت های خارجی در هلند است و شرکت والد خارجی مسئول تمام تعهدات شعبه هلندی است . این شعبه باید توسط اتاق تجارت ثبت شود و وجود ملزومات حسابرسی رسمی الزامی نیست.

مراحل ثبت شرکت در هلند:
ارائه مدراک تشخیص هویت
انتخاب نام شرکت  و موضوع فعالیت شرکت
انتخاب محل فعالیت شرکت
افتتاح حساب بانکی و واریز سرمایه اولیه شرکت

با ثبت شرکت در هلند امکان افتتاح حساب بانکی بین المللی و اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت وجود دارد. قبل از اقدام بزینس پلن و برنامه تجاری باید نوشته شود.برای نوشتن بزینس پلن باید موارد زیر را در نظر داشت:
خلاصه امور اجرایی اولیه و اهداف راه اندازی کسب و کار
تعیین انتظاراتی که از محصولات و خدمات میرود.
تعیین تیم مدیریت
نوع سهام شرکت و تعیین شرایط خرید سهام شرکت در هلند
تعیین برآوردهای مالی و هزینه ها اعم از:
هزینه ثبت شرکت
هزینه نگهداری سالانه شرکت
تمکن مالی شرکت

متخصصین ایرانی میتوانند با ثبت شرکت اقامت هلند را بگیرند

– پروپوزال نوآوری – اقامت ۲ ساله قابل تمدید تا ۵ سال مشروط بر فعالیت شرکت – پروپوزال برای ایده هایی که قابل تبدیل به پول و دانش بنیان باشند و تولید داشته باشند – شرط دریافت پاسپورت فعالیت شرکت میباشد – اگر یک نفر شریک هلندی داشته باشند میتوان از بانک وام دریافت کرد –

– کار تجاری – ارائه یک طرح تجاری به اداره بازرگانی هلند و بعد از موافقت اداره بازرگانی ثبت شرکت – اداره بازرگانی دعوتنامه میفرستد به سفارت و ویزای ۲ ساله صادر میشود و قابل تبدیل به ۵ ساله است در صورت فعالیت شرکت

به عنوان مثال : شرکت تجهیزات پزشکی، بخش فن آوری و استارت آپ، نرم افزار و اپلیکشن، تکنولوژی های آب خیز داری 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید