اقامت لهستان

اقامت لهستان

اقامت لهستان از طریق کسب و کار

ساده ترین روش برای اخذ اقامت اروپا در لهستان 

اخذ اقامت ٣ ساله  بدون نیاز به حضور مداوم در این کشور.

بدون نیاز به راه اندازی شرکت.

امکان تبدیل به اقامت دائم تنها در مدت زمان ۵ سال  . 

راحترین راه برای اخذ اقامت اروپای شنگن بدون نیاز به هزینه های نگهداری. 

اخذ اقامت کمتر از ٣ ماه

در لهستان می‌توانید از کوه‌ها، دریاها و ورزش‌های مفرح لذت ببرید.
مردمی خونگرم و جاذبه‌های گردشگری مانند معماری قرون‌وسطایی، غذاهای خوشمزه و فرهنگ یهودی، به یک مقصد مهم گردشگری تبدیل شده است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید