اقامت انگلیس

اقامت انگلیس از طریق کسب و کار
“ واریز مبلغ ۲۰۰ هزار پوند در زمان اخذ اقامت به حساب شرکت خود در انگلستان ، داشتن IELTS با نمره ۴.۵
صدور اقامت ۳ ساله در بدو ورود و سپس تمدید ۲ ساله آن ، فعالیت شرکت بر اساس بیزینس پلان الزامی است
اخذ اقامت دائم پس از ۵ سال ، درخواست پاسپورت انگلیسی به محض دریافت اقامت دائم یعنی بعد از ۵ سال
مالکیت ۱۰۰ درصدی شرکت .

در صورت نیاز به مشورت در زمینه تدوین و تهیه بیزینس پلان ،‌ جهان تجارت همراه شما خواهد بود.

اقامت انگلیس اقامت از طریق اثبات تمکن مالی
“ همانند اقامت فرانسه می باشد اما شرط حضور ۶ ماه در سال الزامی است. ”
که این اقامت شامل سرپرست و همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می باشد البته برای فرزندان بالای ۱۸ سال هم به همراه خانواده این امکان وجود دارد. این نوع اقامت برای افرادی که نمی خواهند درگیر سرمایه گذاری و یا پرداخت مالیات باشند بسیار مناسب است و متقاضی می تواند از کلیه امکانات شهروندی نظیر خدمات بیمه ای ،حساب بانکی،تحصیات رایگان برای فرزندان و … استفاده کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید