اقامت اسپانیا

اقامت اسپانیا

اقامت اسپانیا از طریق کسب و کار
مزیت های این روش عبارت است از 

  • عدم نیاز به حضور در اسپانیا . نیاز به سرمایه گذاری به میزان حداقل ۱۵۰ هزار یورو به ازای هر سهامدار بر اساس بیزینس پلان .
    مالکیت ۱۰۰ درصدی شرکت . 
  • تدوین و تهیه بیزینس پلان توسط وکلای موسسه حقوقی سایرس زیر نظر شما .
  • فرآیند دریافت این نوع اقامت ۸ ماه به طول می انجامد .
  • اقامت دو ساله صادر می شود و دو سال ،دوسال تمدید می شود.

اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک
نیاز به سرمایه گذاری به مبلغ حداقل پانصدهزار یورو به صورت نقدی .
در صورت پرداخت مبلغ سرمایه گذاری به صورت اقساط، اقامت از طریق خرید ملک به شماتعلق نگرفته و اقامت شماتبدیل به اقامت تمکن مالی می شود .
صدور اقامت ۲ ساله در بدو ورود و سپس تمدید اقامت دائم ۵ ساله اسپانیا . عدم نیاز به حضور در کشور اسپانیا . اخذ پاسپورت اسپانیایی پس از ۱۰ سال .
عدم دریافت مجوز کار برای شما و خانواده . فرآیند دریافت این نوع اقامت ۴ ماه به طول می انجامد .
نمونه های این اقامت، در جلسه حضوری در موسسه، قابل رویت می باشد.

اقامت اسپانیا از طریق اثبات تمکن مالی
در این روش مانند سایر روش های اقامت تمکن مالی الزام به نشان دادن درآمد ثابت و کافی در ایران می باشد که نشانکر توانایی متقاضی در سکونت و پرداخا هزینه ها در اسپانیا می باشد.

این امر با صدور اقامت موقت یک ساله و تمدید ۲ ساله آن انجام می شود. اقامت دائم بعد از ۵ سال حاصل می شود . 

منقاضی برای حفظ این توع اقامت الزام به حضور حداقل ۶ ماه در سال در کشور اسپانیا را دارد . 

اقامت اسپانیا با اجازه کار
عدم نیاز به حضور در اسپانیا
صدور اقامت ۲ ساله در بدو ورود و تمدید ۲ ساله آن عدم نیاز به فعالیت شرکت
امکان استفاده از تسهیلات بانکی دریافت اقامت دائم پس از ۵ سال
از این طریق امکان اخذ اقامت برای ۲ خانواده وجود دارد.
فرآیند دریافت این نوع اقامت ۳ ماه به طول می انجامد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید