اقامت اتریش

اقامت اتریش

اقامت اتریش از طریق اثبات تمکن مالی

“الزام به حضور حداقل ۶ ماه در سال ، الزام به ثبت نام و حضور فرزندان در مدارس الزام به اجاره واقعی ملک”

صدور اقامت ۱ ساله در بدو ورود بعداز یکسال دوباره یکساله تمدید و سپس اقامت ۳ ساله دریافت می نمایید. 

اقامت های تحصیلی به اقامت دائم منجر نمی شود .

الزام به پرداخت بیمه سالیانه حداقل ۸۰۰ یورو برای هریک از اعضا خانواده ، الزام به داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی و یا مدرک A1 آلمانی

الزام به نشان دادن درآمد ثابت در ایران نمونه های این اقامت، در جلسه حضوری در موسسه، قابل رویت می باشد.

زمان انجام این فرآیند بین ۱ تا ۱.۵ سال به طول می انجامد.

 دلیل این امر محدودیتی است که اداره مهاجرت اتریش برای تعداد متقاضیان این نوع اقامت قائل است.

 زمان اقدام برای اخذ اقامت، سالیانه به مدت یک هفته در ماه ژانویه می باشد. 

در بهترین حالت در صورتی که پرونده متقاضی تا قبل از پرشدن ظرفیت ارسال شده باشد مجوز اقامت از طرف سفارت صادر خواهد شد. در غیر این صورت متقاضی باید تا ژانویه سال بعد منتظر بماند. ”

اقامت اتریش از طریق کسب و کار

مزایای روش ثبت شرکت:

صدور اقامت ۱ ساله در بدو ورود، تمدید یک ساله آن و سپس تمدید ۳ ساله اقامت ، مالکیت ۱۰۰ درصدی شرکت 

روند اخذ اقامت :

الزام به داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی و یا مدرک زبان آلمانی حداقل در سطح A1 برای همسر متقاضی به منظور اخذ اقامت اولیه

الزام به اجرای بیزینس پلان طی ۵ سال برای اخذ اقامت دائم

زمان مورد نیاز برای تکمیل فرآیند: 

فرآیند دریافت این نوع اقامت ۱ سال به طول می انجامد.

تدوین و تهیه بیزینس پلان توسط وکلای جهان مهاجرت زیر نظر شما. الزام به داشتن مدرک زبان آلمانی در سطح A2 پس از ۲ سال اقامت

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید